Onze missie

Kok-Bricks wil haar stempel drukken op het beschikbaar stellen van een groot gevarieerd aanbod in verkoop van 2e hands- en nieuwe Lego-sets in Lewedorp en daarbuiten. Daarnaast wil Kok Bricks een maatschappelijke bijdrage leveren door samen te werken met belangengroepen die kind en spel / educatie ook als gemeenschappelijk vertrekpunt hebben door het beschikbaar stellen van 2e hands Lego-sets en die voor een vergoeding op huurbasis uit te lenen*. We streven naar fantastische, educatieve, fantasierijke en plezierige speeluren!

* op basis van wat op dat moment in de 2e hands webshop beschikbaar is

Onze visie

Onze samenleving heeft de grenzen van het onbelemmerd consumeren reeds lang bereikt. Daarom wordt steeds vaker gezocht naar duurzame en goedkopere oplossingen. Kok Bricks speelt met 2e hands- en nieuwe Lego hierbij een rol. Jonge gezinnen hoeven niet voortdurend in drukke speelgoedwinkels Lego te kopen, waar een grote hoeveelheid aan Lego-sets een keuze lastig maakt. Rustig uitzoeken vanuit de webshop maakt het voor iedereen makkelijk een leuke set uit te kiezen. Door samen te bouwen worden niet alleen kinderen, maar ook volwassenen uitgedaagd en gestimuleerd in de ontwikkeling van hun fantasie, saamhorigheidsbesef en respect voor elkaar. Dit alles levert een positieve bijdrage aan de samenleving.

Look, Build, Play... Its a new toy Everyday!!

Lego stenen: create what you will!

Onze producten

Onze producten in de webshop 2e hands verkoop zijn nagekeken op volledigheid. Indien er een Lego steentje of een accessoire mocht missen dan is dit erbij vermeld. Aangezien duizenden steentjes maandelijks door onze handen gaan, kunnen ook wij wel eens een foutje maken. Uiteraard kijken we samen met u naar een oplossing. Indien u een Lego set uit de webshop Lego nieuw koopt, is deze Lego nog niet gebruikt en de inhoud nog afgesloten.

De Lego stenen zijn makkelijk van elkaar te halen, waardoor steeds weer nieuwe modellen gebouwd kunnen worden, buitenom de bijbehorende bouwvoorbeelden.

Onze klanten

Onze klanten komen van Zeeland tot aan Groningen. Door verzending bedienen we met onze 2e hands- en nieuwe Lego verkoop heel Nederland.