Lego Creator 31096 Dubbel rotor helikopter

€ 59,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: max 3 a 4 dag(en)

Beschrijving

Bereid je voor op snelle avonturen in de lucht en op zee met de LEGO® Creator 3in1 31096 Dubbel-rotor helikopter met grote, gesynchroniseerde rotors met superrealistische werking plus een getinte cockpit met 2 zitplaatsen, een schuifdeur aan de zijkant en een vrachtruimte achterin die open kan. Draai aan het tandwiel om de rotors te laten draaien en gebruik de werkende lier om de inbegrepen onderwaterrobot te laten zakken. LEGO Creator 3in1 speelsets bieden kinderen maar liefst 3 verschillende mogelijkheden om creatief te spelen. Bouw de dubbel-rotor helikopter en bouw hem daarna om tot een speelgoedjet of een speelgoedhovercraft voor nog meer snelle actie. Inclusief een minifiguur van een piloot die klaar is voor elk avontuur.

- Geniet van het bouwen van 3 modellen met deze LEGO® Creator 3in1 set. Bouw de dubbel-rotor helikopter en bouw hem daarna om tot een jet of een hovercraft voor nog meer avonturen op hoge snelheid.
- De dubbel-rotor helikopter heeft grote, gesynchroniseerde rotors, een getinte cockpit met 2 zitplaatsen, een schuifdeur aan de zijkant, een vrachtruimte achterin die open kan en een werkende lier, plus een onderwaterrobot die in de vrachtruimte past.
- Draai aan het tandwiel om de grote, gesynchroniseerde rotors van de helikopter te laten draaien.
- Open de deur van de vrachtruimte achter in de helikopter en laad de inbegrepen onderwaterrobot in.
- Schuif de deur aan de zijkant van de helikopter open en draai aan het tandwiel om de werkende lier te bedienen.
- De helikopter is uitgevoerd in een cool oranje, blauw, wit, zwart en grijs kleurenschema.
- Inclusief een minifiguur van een piloot die klaar is voor elk avontuur.