Kok-Bricks

Kok-Bricks is een kleine onderneming die op basis van leuke prijzen Lego sets verkoopt aan de klant. Voortkomend uit de overtuiging dat dit mooie speelgoed door iedereen gebouwd moet kunnen worden, is een eigen collectie gereed gemaakt om te verkopen voor een aantrekkelijke prijs.

Kok-Bricks maakt het mogelijk om op een aantrekkelijke manier van een variatie aan Lego-sets te kunnen genieten.

Naast 2e-hands Legoverkoop is er ook Lego verkoop van nieuwe Legosets beschikbaar

Kees

Bedenker, eigenaar en uitvoerend in deze Lego verkoop webshop. Editor van de webshop, administratieve taken, controle van de te verkopen sets op compleetheid, facturering, inname en uitgave en afhandeling van alle vragen rondom de verkoop.

Priscilla

Doet een administratieve taak binnen de webshop. Regelt de binnenkomende bestellingen.

Jethro en Kyara

Zijn controleurs en bouwers op de compleetheid van binnenkomende sets. De uiteindelijke eindcontrole ligt bij Kees, waarbij, na goedkeuring, plaatsing in de webshop plaats vind.

Ons verhaal

"Het idee voor het verkopen van Lego is ontstaan na jaren van uitbreiding van de eigen Lego collectie. Als er iemand op bezoek kwam ( en zeker ook de kindjes hun ogen uitkeken ), voelde ik dat de financiƫle kosten het vaak af moest leggen tegen het grote plezier wat door Lego ervaren kan worden. Met die insteek is het idee alleen maar groter geworden om voor een aantrekkelijke prijs anderen hier ook van te laten genieten en wilde ik ook voor deze mensen het mogelijk maken te kunnen genieten van bouwplezier, educatie of gewoonweg lekker wegdromen in een fantasiewereld en deze met blokjes in elkaar bouwen"!